neurokommunikation i praksis
Trives du fint i dit eget selskab, og synes du at andre mennesker godt kan være lidt trættende?
Eller er du en skøn selskabsløve, som får energi af små og store fællesskaber? Uanset hvad du holder mest af, og uanset hvem du er, så slipper du ikke for at møde andre mennesker. Du er i en vis grad afhængig af at forstå dem – og af at de forstår dig. Med andre ord – du har brug for at kunne kommunikere så enkelt og tydeligt som muligt. Vores kommunikation er roden til alt godt og til alt ondt. Det starter med en følelse eller en tanke. Den skal omsættes til ord og sætninger, og derefter udtrykkes, så andre kan modtage budskabet. Så vidt så godt. Når du har sagt, hvad du ønsker at sige, så er resten op til modtageren. Og her er du magtesløs. Derfor skal du sætte ind allerede i dit ordvalg, og måden du konstruerer dine sætninger på. Ellers kan det nemlig komme til at forstyrre den mening, du ønsker at formidle.
Kommer du til at beskrive hvad du er træt af, i stedet for det, du gerne vil have?
Kommer du til at fortabe dig i detaljer, så den overordnede mening går tabt? Eller er du så overordnet i dit ordvalg, at meningen aldrig bliver tydelig? Måske laver du ubevidst sammenligninger, eller kommer til at tale ned eller op, uden at ville det. Udeladelser, generaliseringer og forvrængninger er stort set altid på spil i vores kommunikation. ”Du er dum” kan betyde så forskellige ting som: ”Jeg synes virkelig, at du er småt begavet. Du spilder min tid.” ”Lige præcis det her emne, vil jeg gerne diskutere med dig, for jeg tror du misser pointen.” ”Du er sød og fjollet – sig noget mere. Du er også pæn, altså….” Og så kan du putte cirka 100 variationer ind imellem.
På Basisuddannelsen i NeuroKommunikation™ møder du dine egne sprogmønstre, og bliver forundret, forskrækket, begejstret og benovet over hvor mange variationer vi kan lægge ind i vores kommunikation.
Det er neurolingvistisk videnskab, når den er allermest praksisnær og anvendelig. Du opdager for resten også hvor mange forskellige personlighedstyper vores smukke verden er befolket med. Og du lærer, hvordan vi kan kommunikerer med de fleste. Lad os ses den 7. februar i Stilling. Kl. 19. Til underholdning, opdagelser, grin, god stemning og solid information om NeuroKommunikation™ Ps – glemte jeg at sige – det er gratis og ganske uforpligtende. Meld dig til i kommentarfeltet – gør det med det samme – jeg LOVER dig – du kommer ikke til at fortryde det. På gensyn og allerbedste hilsener Anni & Team NeuroKommunikation™ www.neurokommunikation.dk Tak fordi du læser med - vi elsker dig!!
1 Comment
|
ForfatterAnni Simonsen Arkiver
Oktober 2020
Kategorier |